Huoneistoremontti

Teemme täydenpalvelun sisustusremontteja kaikkiin kodin sisätiloihin aina lattiasta kattoon. Tuo meille toiveesi ja anna sisustussuunnittelijoidemme auttaa sinua unelmiesi kodin toteuttamisessa.

Kodin tunnelma asujan mukaan

Kun haluat uudistaa kotiasi, sisustussuunnittelijamme auttaa sinua halutessasi luomaan uuden unelmiesi tunnelman kotiisi. Viihtyisä koti on asujansa kaltainen. Se näkyy aina myös ulospäin.

Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Puustelli-kalusteet eivät aiheuta myöskään sisäilmaongelmia."

Täydenpalvelun huoneistoremontit

Teemme täydenpalvelun sisustusremontteja kaikkiin kodin sisätiloihin aina lattiasta kattoon. Tuo meille toiveesi ja anna sisustussuunnittelijoidemme auttaa sinua unelmiesi kodin toteuttamisessa.

Kokonaisremonttipalvelumme antaa sinulle vapauden unelmoida ja palata täysin uudistuneeseen kotiisi nauttimaan elämästäsi sinulle parhaiten sopivassa ympäristössä. Huoneistoremontti on mahdollista maksaa myös kuukausittain osissa. Kysy rahoitusratkaisustamme!

Ikkunaremontti ja oviremontti

Varmista, että lämpö ei karkaa ovista ja ikkunoista! Lämmönsäästö on ekoteko. Käytämme remonteissamme luotettavia, pitkälle tuotekehiteltyjä ja nykyaikaisia Piklas ikkunoita ja ovia. Ne täyttävät kaikki tiukat energiakulutusvaatimukset.

Lämpöarvoltaan tehokkaasti energiaa säästävät ikkunat suojaavat myös korkeatasoisesti ulkoa tulevalta melulta. Ikkunat ovat helposti avattavat ja pestävät. Ikkunoista kotiin tulevan luonnonvalon määrällä on iso merkitys tunnelmaan. Puhtaista ja kirkkaista ikkunoista on kiva katsella maisemia.

Remontit tarjoamme aina avaimet käteen periaatteella. Sinulle vaivaton, ikkuna ja oviremontti onnistuu myös talvella pakkasten aikaan, -eikä lämpö karkaa silloinkaan.

Muistathan, että keittiöremontista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys kannattaa huomioida, kun lasketaan uuden keittiön hintaa.

Elämäsi helpoin remontti jo vuodesta 1986

Tunnet meidät jo varmasti ainakin nimestä: Kataiset Oy on toiminut lisalmessa jo vuodesta 1986, Kajaanissa vuodesta 2016 ja Kuopiossa vuodesta 2023. Kokonaisremonttipalvelumme taustalla ovat:

Kestävään kehitykseen tähtäävä ekologinen arvomaailmamme ohjaa valintojamme. Haluamme remontoida sinulle kodin, joka kestää aikaa. Meille on tärkeää, että sinä voit viihtyä kotonasi!

Unelmiesi keittiö

Joka kestää aikaa ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Puustellikeittiöt tehdään mittojen mukaan. Saat kalusteille 30 vuoden toimivuustakuun.

Tyyliä ja tunnelmaa

Viihtyisä koti on asujansa kaltainen. Se näkyy aina myös ulospäin. Teemme täydenpalvelun remontteja kodin sisätiloihin aina ikkunoista ja ovista ja lattiasta kattoon asti.

Elämäsi helpoin rahoitus

Saadaksesi keittiöremontillesi rahoitusta et tarvitse vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä. Rahoituspäätöksen saat heti, kun hakemus on täytetty.