Kylpyhuone-wc-sauna

Hyvin tehdyllä peseytymistilojen remontilla voidaan suojella kotisi kuntoa ja viihtyisillä tiloilla lisäät omaa hyvinvointiasi. Me Kataisilla tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta kokonaisremonttipalvelua kaikkiin kodin tiloihin.

Keidas kotonasi

Kylpyhuone-, WC- ja saunaremontti kannattaa aina teettää ammattilaisella. Hyvin tehdyllä peseytymistilojen remontilla voidaan suojella kotisi kuntoa ja viihtyisillä tiloilla lisäät omaa hyvinvointiasi. Unelmoi oma keidas kylpyhuoneeseesi ja jätä remontti meidän huoleksemme!

Puustelli on Suomen suositelluin keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodin säilytysratkaisujen valmistaja. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on muutakin kuin laattojen, allas- ja kiintokalusteiden valitsemista. Ensiksi pitää purkaa vanhaa ja tehdä pohja- työt huolellisesti. Kosteiden ja märkätilojen pohjatyöt sekä eristystyöt on parasta antaa ammattilaisten tehtäviksi. Hyödynnä kokeneita suunnittelijoitamme ja toteuta villeimmätkin ideasi ja unelmasi oman kotisi keitaan toteuttamiseksi! Helppo ja sinulle vaivaton kokonaisremontti- palvelumme päästää sinut nauttimaan visiosi toteutuksesta.

Saunaremontti

Tilat, joissa käytetään paljon vettä ja lämpötilat vaihtelevat, vaativat remontin suunnittelulta ja toteutukselta ehdotonta ammattitaitoa ja huolellisuutta. Erilaisia saunojia, joten myös erilaisia saunoja. Saunan materiaalit voit valita oman sisustustyylisi mukaan. Saunan valaistuksella voit luoda myös mieleisesi tunnelman.

WC -remontti

Wc- tilan ei tarvitse olla suuri, jotta siitä saadaan näyttävä ja ominaisuuksiltaan juuri sinun perhettäsi parhaiten palveleva. Uudet kaakelit ja kiinteät kalusteet tuovat täysin uuden tunnelman ja vessatilan lattia- lämmitys tuntuu luksukselta. Pienenkin vessatilan remontointi on investointi, sillä moni kodinostaja arvioi kotia myös wc- ja kylpyhuonetilojen uudenaikaisuuden mukaan.

Muistathan, että kylpyhuone-, wc- ja sauna- remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys kannattaa huomioida, kun lasketaan remontin hintaa.

Elämäsi helpoin remontti jo vuodesta 1986

Tunnet meidät jo varmasti ainakin nimestä: Kataiset Oy on toiminut lisalmessa jo vuodesta 1986, Kajaanissa vuodesta 2016 ja Kuopiossa vuodesta 2023. Kokonaisremonttipalvelumme taustalla ovat:

Kestävään kehitykseen tähtäävä ekologinen arvomaailmamme ohjaa valintojamme. Haluamme remontoida sinulle kodin, joka kestää aikaa. Meille on tärkeää, että sinä voit viihtyä kotonasi!

Unelmiesi keittiö

Joka kestää aikaa ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Puustellikeittiöt tehdään mittojen mukaan. Saat kalusteille 30 vuoden toimivuustakuun.

Tyyliä ja tunnelmaa

Viihtyisä koti on asujansa kaltainen. Se näkyy aina myös ulospäin. Teemme täydenpalvelun remontteja kodin sisätiloihin aina ikkunoista ja ovista ja lattiasta kattoon asti.

Elämäsi helpoin rahoitus

Saadaksesi keittiöremontillesi rahoitusta et tarvitse vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä. Rahoituspäätöksen saat heti, kun hakemus on täytetty.