Rahoitus

Sinulla on mahdollisuus toteuttaa suuretkin remonttiunelmat pienellä kuukausimaksulla rahoituksen avulla.
Puustelli ja OP Yrityspankki Oyj tarjoavat keittiöremontillesi rahoituksen. Rahoitussopimus tehdään keittiösuunnittelun yhteydessä oman Puustelli-myyjän kanssa eikä erillistä asiointia pankissa tarvita.
Saadaksesi keittiöremontillesi rahoitusta et tarvitse vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä.
Rahoituspäätöksen saat heti, kun hakemus on täytetty.
Rahoitussopimukseen saat aina 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Sopimuksen mukainen lasku tulee vasta toimituksen yhteydessä, jolloin voit päättää maksatko kaiken kerralla, erissä vai pidätkö Iyhennysvapaita kuukausia elämäntilanteesi mukaan. Maksuaikaa on jopa 7 vuotta ja halutessasi voit milloin tahansa maksaa koko summan pois, ilman lisäkuluja.

Rahoituksen
tarjoamat hyödyt:

Elämäsi helpoin remontti jo vuodesta 1986

Tunnet meidät jo varmasti ainakin nimestä: Kataiset Oy on toiminut lisalmessa jo vuodesta 1986, Kajaanissa vuodesta 2016 ja Kuopiossa vuodesta 2023. Kokonaisremonttipalvelumme taustalla ovat:

Kestävään kehitykseen tähtäävä ekologinen arvomaailmamme ohjaa valintojamme. Haluamme remontoida sinulle kodin, joka kestää aikaa. Meille on tärkeää, että sinä voit viihtyä kotonasi!

Unelmiesi keittiö

Joka kestää aikaa ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Puustellikeittiöt tehdään mittojen mukaan. Saat kalusteille 30 vuoden toimivuustakuun.

Tyyliä ja tunnelmaa

Viihtyisä koti on asujansa kaltainen. Se näkyy aina myös ulospäin. Teemme täydenpalvelun remontteja kodin sisätiloihin aina ikkunoista ja ovista ja lattiasta kattoon asti.