Keittiöremontti

Teemme keittiöremontteja Puustellin tuotteilla ja tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta kokonaisremonttipalvelua kaikkiin kodin tiloihin.

Kodin kaunis ja toimiva sydän

Hyvin suunnitellussa keittiössä kaikille toiminnoille on suunniteltu oma selkeä paikkansa ja pintamateriaalit on valittu huolellisesti kestämään kulutusta ja aitoa elämistä, sekä luonnollisesti ilahduttamaan silmää.

Upea keittiö on myös investointi. Se nostaa asuntosi arvoa ja ostajien on taatusti vaikeaa unohtaa kaunista kodin sydäntä!

Puustelli on Suomen suositelluin keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodin säilytysratkaisujen valmistaja. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia"

Mistä keittiöremontin hinta koostuu?

Keittiöremontti on paljon muutakin kuin keittiön kiintokalusteet. Ensiksi pitää purkaa vanhaa ja tehdä pohjatyöt huolellisesti. Keittiössä käytetään vettä ja viemäröidään ja kodinkoneet toimivat sähköllä, joten tarvitaan sähkö- ja putkimiestä. Kenties välitila laatoitetaan tai maalataan ja kalusteiden asennustyöt viimeistellään yksityiskohdat hioen.

Elämäsi helpoin keittiöremontti

Onneksi sinun tarvitsee vain tehdä päätös siitä, millaiset upeat keittiökalusteet ja kodinkoneet sinä haluat unelmakeittiöösi!

Vaihtoehtojen ja ihanien ideoiden joukosta valitseminen käy kyllä työstä, mutta siinäkin sinua auttavat ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme ja myyjämme! Palkitut asentajamme hoitavat sitten kaiken lopun ja sinä pääset nauttimaan mittatilauksena juuri sinulle suunnitellusta keittiöstä!

Muistathan, että keittiöremontista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys kannattaa huomioida, kun lasketaan uuden keittiön hintaa.

Elämäsi helpoin remontti jo vuodesta 1986

Tunnet meidät jo varmasti ainakin nimestä: Kataiset Oy on toiminut lisalmessa jo vuodesta 1986, Kajaanissa vuodesta 2016 ja Kuopiossa vuodesta 2023. Kokonaisremonttipalvelumme taustalla ovat:

Kestävään kehitykseen tähtäävä ekologinen arvomaailmamme ohjaa valintojamme. Haluamme remontoida sinulle kodin, joka kestää aikaa. Meille on tärkeää, että sinä voit viihtyä kotonasi!

Elämäsi helpoin rahoitus

Saadaksesi keittiöremontillesi rahoitusta et tarvitse vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä. Rahoituspäätöksen saat heti, kun hakemus on täytetty.